Trygg dating på nett

Og så må du ikke glemme det siste jeg sa: Husk å spille både dine venner og uvenner bedre. For det du gjør og sier betyr noe. Du har stor makt til å skape dine omgivelser...

 

Her får du se et lite utdrag av en konfirmasjonstale fra fadder. Den kan være fra en fadder som ikke kjenner konfirmanten så godt, men som vet at konfirmanten er opptatt av fotball.

Konfirmasjons tale

Talen er laget for en gutt, men kan lett tilpasses til ei jente.

Denne talen kan kjøpes i nettbutikken til 1001 Sang.

 

Konfirmasjonstale fra fadder

Konfirmasjons tale

Dette er en stor dag for deg, men også en stor dag for dine foreldre og slektninger.
.
.
Nå har du ikke bare mamma og pappa, men du har også noe som kalles for fadder. Og det er altså jeg. Du lurer kanskje på hva en fadder er for noe?
.
.
Nå har jeg ikke tenkt å snakke så mye om fotball, men jeg skal fortelle deg noe som ikke alle voksne en gang er klar over.
.
.
Slik er det i samfunnet også. Alle har forskjellige oppgaver og har mulighet til å gjøre hverandre gode.
.
.
Tenk om alle spillerne i et fotballag var superflinke til å score mål? Da ville jo ingen stå i forsvar og ingen ville være keeper. Det hadde jo vært skikkelig teit, for da hadde det jo ikke blitt noe fotballag.
.
.
Så tenker jeg også på at fotballspillere må være flinke til å gjøre andre gode. Det er det ikke mange voksne eller ungdommer som gjør.
.
.
Og så må du ikke glemme det siste jeg sa: Husk å spille både dine venner og uvenner bedre. For det du gjør og sier betyr noe. Du har stor makt til å skape dine omgivelser.
.
.
For du skal vite at du alltid kan komme til meg.

Read 2670 times